Singura variantă în care Maria Constantin ar vrea să rămână gravidă: ”Dacă ar fi să fie de la Dumnezeu...”

 

Artista explică motivul său personal pentru a nu aduce pe lume încă un copil, deși se apropie de căsătoria mult așteptată. Chiar dacă are un soț iubitor și se bucură de o familie frumoasă, Maria Constantin a luat o decizie fermă în privința acestui subiect sensibil. Motivul din spatele acestei alegeri a fost dezvăluit de către ea într-un interviu acordat Antena Stars.

Cu câteva săptămâni înainte de a spune "Da" în fața altarului, artista simte o mare bucurie și emoție. Maria Constantin este deja mândră mamă a unui copil și se simte în largul ei în acest rol, dar momentan nu își propune să extindă familia. Singura variantă are legătură cu divinitatea, potrivit declarațiilor vedetei la Antena Stars.

”Momentan nu, nu ne gândim la asta. Toată lumea ne întreabă. Eu și prima datâ când am rămas, am rămas destul de greu, prin tratamente. Dacă este să fie de la Dumnezeu, ar însemna chiar o bucurie și o mare minune pentru noi.”, a declarat Maria Constantin, la Antena Stars.

De asemenea, artista a dezvăluit și data nunții sale. După trecerea prin diverse dezamăgiri în dragoste, Maria Constantin trăiește acum cea mai frumoasă perioadă a vieții ei alături de bărbatul care va deveni soțul ei. Cei doi își vor uni destinele într-un eveniment grandios pe data de 4 august 2023, iar în prezent se ocupă intens de organizarea acestuia


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest