Situație dramatică pentru Oana Lis, după ce soțul ei s-a accidentat în propria locuință: „A fost groaznic. Am chemat salvarea”

 

Oana Lis a trecut prin momente cumplite, după ce Viorel Lis a fost protagonistul unui accident crunt, în propria casă. Soția fostului edil al Capitalei ne-a povestit că a fost nevoie să cheme salvarea, din cauza durerilor pe care partenerul de viața le-a acuzat ulterior.

Ghinionul se ține scai de Oana Lis! Vedeta a fost victima mai multor accidente de ordin casnic, în apartamentul în care locuiește cu partenerul său de viață, de când s-a izolat cu acesta în casă, din cauza pandemiei de coronavirus.

În urmă cu ceva timp, Oana Lis dezvăluia că pe perioada izolării a fost nevoită să învețe să gătească și să folosească aragazul, însă din cauza nepriceperii sale în bucătărie, a fost la un pas să arunce blocul în aer.

„Într-o noapte am depistat o scurgere de gaze, din cauza racordului legat prost. A început să miroasă puternic și era cât pe ce să sară blocul în aer. M-am speriat, am făcut atac de panică. Două nopți nu am dormit. Cu ocazia asta am făcut curat în cuptor, era plin de cutii cu machiaje", spunea Oana Lis.

Acum, un alt incident i-a marcat pe Oana și pe Viorel Lis. Potrivit spuselor soției fostului edil al Capitalei, chiuveta din bucătărie a explodat, iar din cauza apei care curgea încontinuu, Viorel Lis a alunecat pe gresie, lucru care a făcut-o pe vedetă să apeleze numărul de urgență.

„Cum am luat apartamentul a explodat aragazul, a explodat chiuveta. A fost ceva groaznic. A trebuit să chemăm și salvarea pentru că Viorel a căzut pe apă. Nu mai puteam să oprim. Erau robinetele rupte. Până la urmă s-a rezolvat. Pe moment l-a durut, s-a speriat, acum este ok.”, ne-a spus Oana Lis.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest