Slăbeşte 1 kilogram pe zi cu această băutură miraculoasă! E ieftin şi rapid

 

Această cură de slăbire a fost încercată şi de multe vedete de peste Ocean, care au reuşit să topească în mod miraculos foarte multe kilograme. Este ieftină şi la îndemâna oricui.

Dieta cu limonadă intră în categoria dietelor de slăbit rapide, ea promițând o pierdere în greutate de 1 kilogram pe zi, dacă este ținută cu strictețe. Persoanele care suferă de diverse afecțiuni, ar trebui să întrebe un medic înainte de a începe această dietă.

Cum arată meniul dietei cu limonadă?

 
Ziua 1: apă cu sare + limonadă îndulcită cu miere și condimentată cu piper cayenne de 9 ori pe zi. 
 
Ziua 2: apă cu sare + 9 limonade cu lămâie și puțină miere, salată verde preparată cu lămâie, fructe.
 
Ziua 3: apă cu sare + apă caldă cu lămâie dimineața, un bol mic de cereale cu lapte simplu de soia, o supă de legume, o felie de pâine integrală, puțin peste fript cu o salată verde stropită cu lămâie, plus 6-7 pahare de limonadă.

Ziua 4: un meniu similar cu ziua a 3-a.

Ziua 5 și ziua 6: apă cu sare + apa caldă cu lămâie dimineața, 2-3 fructe, broccoli fiert, un iaurt, salată de verdețuri cu linte fiartă, ciuperci fierte, 6-7 limonade.
 
Ziua 7 și ziua 8: apă caldă cu lămâie dimineața, omletă din 3 albușuri de ou, castraveți, salată verde, un bol mic cu orez brun și o porție mică de peşte fript, 6-7 limonade. 
 
Ziua 9: apa caldă cu lămâie dimineața, un ou fiert, 2-3 fructe, 4-5 limonade, câteva migdale, o bucată mică de peşte cu o salată de verdețuri.
 
Ziua 10: apa caldă cu lămâie dimineața, supă, câteva migdale, o salată de legume, limonade.
 
Meniul de mai sus este unul aproximativ, încearcă să variezi alimentele astfel încât să nu depășești 700-1000 de calorii. De asemenea, ai grijă că alimentele să fie cât mai ușoare, naturale și în porții mici.  
 
Dietă cu limonadă, că orice altă dietă care promite slăbiri rapide, nu trebuie ținută prea mult timp pentru a se evită carențele nutriționale. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest