Slăbeşte 12 kilograme într-o singură lună cu ajutorul unei ape uimitoare! Chiar funcţionează!

 

Probabil nicio femeie nu este într-adevăr mulţumită de felul în care arată şi mereu apelează la tot felul de trucuri pentru a ajunge la aspectul fizic mult visat. Cea mai întâlnită este problema kilogramelor în plus şi nu puţine ori, dietele nu dau deloc rezultatele dorite.

În general nutriţioniştii recomandă adoptarea în mod constant a unui stil de viaţă sănătos şi combinarea alimentaţiei echilibrate cu exerciţiile fizice.
 
Există o soluţie simplă care se numeşte Apă Sassy, iar aceasta te ajută să scapi de kilogramele în plus într-un timp foarte scurt, și cu efect pe termen lung, conform site-ului secretele.com.

Acest remediu a fost inventat de o jurnalistă americană, care a avut probleme cu greutatea încă din copilărie.

Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a prepara Apa Sassy:

- 2 litri de apă

- o linguriță de rădăcină de ghimbir ras

- un castravete mediu tăiat felii
 
- o  lămâie cu coajă tăiată felii 

- 5-7 frunze de mentă proaspete

Mod de preparare:

Se pune apa într-un recipient, apoi se toate celelalte ingrediente, amestecând bine. Acest amestec se ţine la frigider peste noapte, cel puţin 7-8 ore.

Dimineaţa se strecoară amestecul şi se consumă lichidul rezultat. Se bea în porţii mici, pe întreg parcursul zilei. Acest tratament se urmează timp de 30 de zile, iar după această perioadă, vei observa rezultate uimitoare.

Persoanele care au consumat această apă timp de 30 de zile şi au făcut şi exerciţii fizice, au ajuns să piardă, într-o singură lună, până la 12 kilograme.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest