Slăbeşte sănătos 4 KILOGRAME în doar 2 săptămâni cu DIETA VEDETELOR! Rezultatele sunt GARANTATE

 

Pierderea kilogramelor în plus este una dintre preocupările principale ale femeilor, iar multe dintre ele apelează la tot felul de trucuri şi diete pentru a ajunge la silueta pe care şi-o doresc.

Una dintre cele mai populare diete în rândul vetelor esta dieta proteica. Ea se bazează pe consumul de carne, fiind mai accesibilă, pentru că nu vă veți simți infometați, conform site-ului bewoman.ro.

Pe toată durată dietei cu carne este recomandat consumul a cel puțin doi litri de apa sau ceai neîndulcit pe zi, sălățele nu trebuie să conțină mai mult de o linguriță de ulei, iar alcoolul să fie eliminat. Cafeaua este admisă atât timp cât este îndulcită cu îndulcitor. Gustarea dintre mese poate fi reprezentată de un măr, o portocală, o pară sau un ananas crud. 

Meniul pentru dieta proteică:

Mic dejun: Patru felii de șuncă slabă de pui cu două felii de pâine neagră. Ai voie să bei și o ceașca de cafea sau de ceai, dar neîndulcite sau îndulcite cu îndulcitor. 

Gustare: un măr 

Zilele 1 și 2 

Prânz: O porție de carne de vită slabă fiartă și salată verde
Cină: O cutie de peste (ton) în suc propriu și două roșii
 
Zilele 3 și 4

Prânz: O jumătate de piept de pui la grătar cu un morcov râs
Cină: Un ou fiert cu o salată de crudități (țelină, morcov, măr)
 
Zilele 5 și 6 

Prânz: 200 de grame de șuncă slabă de pui cu două roșii
Cină: O cutie de peste (ton) în suc propriu cu salată verde
 
Ziua 7 

Prânz: O porție de carne de vită fiartă cu două roșii
Cină: Un piept de pui la grătar cu un morcov ras 

Nutriționiștii recomandă ca această metodă de slăbit să nu depășească două săptămâni, în care ar trebuie să slăbiți în jur de patru kilograme, iar dacă doriți să o reluați, trebuie să așteptați trei luni de la ultima cură. 

Succesul unui astfel de regim alimentar este că duce la scăderea apei din țesutul adipos, dar după ce se revine la vechiul mod de alimentație apa pierdută din țesuturi se depozitează la loc, deci avem de-a face cu efectul yo-yo dacă nu suntem atenți la ce mâncăm și după dietă. 

Atenție! 

Regimul proteic este interzis persoanelor care suferă de anumite afecțiuni: diabet zaharat de tip I, insuficiență renală, insuficiență hepatică, insuficiență cardiaca sau alte probleme cardiace sau femeilor însărcinate.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest