Slăbeşte sănătos, armonios şi rapid cu un suc delicios din frunze de țelină și sfeclă roșie

 

Vara toată lumea îşi doreşte să scape de kilogramele în plus, iar pentru asta majoritatea apelează la tot felul de diete drastice pentru a ajunge la silueta dorită. De cele mai multe ori, însă, aceste diete nu dau rezultatele dorite şi pot provoca dezechilibre în organism.

Dacă ţii la sănătatea ta, apelează la legumele proaspete din natură pentru că îţi vor fortifia organismul şi te vei simţi din ce în ce mai bine. Sucul din frunze de țelină și sfeclă roșie pentru slăbit este ideal și pentru detoxifierea ficatului, datorită efectului sfeclei roșii.

Se știe că sucul de sfeclă este folosit în tratarea bolilor hepatice, iar unii oameni susțin că el poate chiar să prevină cancerul, grație antioxidanților pe care îi conține, conform site-ului sanatate.bzi.ro.

Ingrediente: 

- o mână de frunze de țelină; 

- o sfeclă mică, tăiată bucățele;  

- o mână de spanac; 

- câteva frunze de coriandru; 

- o linguriță de sare.

Mod de preparare:

Pune toate ingredientele într-un blender și amestecă-le până obții sucul vindecător. Atunci când îl servești, poți să îi adaugi câteva picături de suc de lămâie, pentru o aromă și mai interesantă. De asemenea, dacă nu suporți bine gustul de sfeclă, poți să adaugi câteva picături de extract de ștevie.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest