Slăbeşti 3 kilograme, în doar 2 zile şi îţi detoxifici organismul cu o dietă excelentă! Rezultatele se văd cu ochiul liber

 

În această perioadă a anului, toate femeile sunt mai preocupate ca niciodată de silueta lor şi îşi doresc cu orice preţ să arate cât mai bine. Multe dintre ele încearcă tot felul de diete drastice, care promit rezultate spectaculoase, însă nu de puţine ori, aceastea întârzie să apară.

Există însă o dietă care se poate ţine doar două zile, iar diferenţa este remarcabilă. Ba mai mult decât atât, pe lângă faptul că vei scăpa de câteva kilograme bune, aceasta are şi un minunat efect de detoxifiere. 

Re­zul­tatele se vor vedea cu ochiul liber: kilo­grame pe minus, pie­le mai suplă, fără "impu­rităţi", iar oboseala dis­pare, potrivit formula-as.ro. Dieta se ține doar 2 zile pe săptămână, astfel: 
 
Micul dejun: un pahar de suc de fructe proaspăt stors (de ex. portocale, sau zmeu­ră), o ceașcă de fulgi de ovăz, 50 g migdale crude.

Prânzul: o farfurie de salată de fructe de sezon (piersici, căise, necta­rine, mere etc.) la care adau­gaţi 100 g nuci mărunțite, care se consumă ime­diat când se prepară.
 
Cină: o farfurie de supă de le­gu­me fierte (dovlecei, fasole verde, morcovi, țelină, roșii, ceapă etc), asezonată cu pătrunjel și mărar proas­pete, tocate, piper măcinat și alte condimente preferate. Nu se adau­gă sare și niciun fel de grăsime. 

Între mese, ca gustare: suc de grapefruit, suc de roșii în orice canti­tate. De asemenea, apă plată cel puțin 2 litri pe zi. Sunt permise ceaiul de plante și cafeaua nein­dul­cite. 

Nutriționiștii sugerează să se evi­te efortul fizic prea intens în a­ceas­ta pe­rioadă.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest