Smartphone nou? Iată care sunt accesoriile necesare

 

Ți-ai schimbat recent telefonul? Atunci trebuie sa cumperi și niște accesorii, care să-l protejeze și să-l personalizeze așa cum îți dorești. Iată patru accesorii care îți vor fi cu siguranță utile.

1. Husă

Dacă ți-ai cumpărat un iPhone 11, poți găsi modele de huse pentru iPhone 11 pe Stifler.ro, care să-l protejeze de lovituri sau zgârieturi. Dacă îți dorești o husă pentru protecție, asigură-te că acoperă lateralele și spatele. O husă de tip carcasă sau flip cover este exact ce ai nevoie. 

Te interesează doar ca noul tău telefon să arate bine? Atunci folosește o husă transparentă sau una subțire. O altă opțiune de care dispui este bumperul. Deși acest accesoriu este creat pentru margini, unele modele acoperă și o parte mică din ecran, amortizând astfel șocurile. 

2. Folie de protecție

Ecranul este una dintre cele mai vulnerabile părți ale telefonului. Iar reparația acestuia este dificilă și poate costa până la jumătate din valoarea dispozitivului. Din acest motiv, este necesar să folosești o folie de protecție. Multe persoanelor aleg folii de plastic, deoarece sunt mai ieftine. Materialul acesta este rezistent la zgârieturi fine, însă nu îți salvează telefonul când vine vorba de un impact cu solul. În plus, plasticul se decolorează rapid.

De aceea, ar fi mai bine să folosești o folie TPU. Este tot plastic, însă a fost îmbunătățit chimic și poate ameliora impactul în caz de șocuri mecanice. Vrei protecție suplimentară? Pune-ți o folie din sticlă securizată! Aceasta are mai multe straturi și un siliciu încorporat în partea inferioară, ce poate atenua un impact. Se va sparge în urma unui impact puternic, însă îți va proteja display-ul.

3. Căști fără fir

Dacă ți-ai luat un smartphone lansat recent și vrei să te bucuri mai mult de muzică și conversații telefonice, cumpără un set de căști wireless. Acestea îți vor conferi libertate de mișcare, fiindcă nu vei mai depinde de lungimea cablului care face legătură cu device-ul. Pe lângă asta, nu vei mai avea nici grija că firul s-ar putea rupe.

Calitatea sunetului este una superioară datorită tehnologiei bluetooth. Multe dintre aceste căști au și funcție noise cancelling, aceasta fiind o tehnologie ce elimină sunetele din mediul înconjurător. Iar design-ul lor a evoluat în ultimii ani și nu mai trebuie să te stresezi că vor fi incomode sau o să cadă din urechi. Un dezavantaj ar fi însă bateria. La fel ca telefonul, trebuie încărcate și asta poate deveni un inconvenient în unele situații. Totuși, în funcție de brand și model, timpul de utilizare poate depăși chiar și 10 ore. 

4. Baterie externă

Când nu ai încărcătorul cu tine sau o priză la îndemâna, o baterie externă este exact ce îți trebuie. Aceste accesorii au fost create cu scopul de a fi transportate ușor. Dar fiindcă fiecare model are o capacitate diferită, s-ar putea să dai și de unele baterii care sunt groase. 

După încărcare, aceasta se conectează la smartphone printr-un cablu compatibil, ce este inclus în pachetul cu care a venit. Există și baterii cu porturi USB de 2 A în loc de 1 A. Iar cu acestea, dispozitivul tău se va încărca mai rapid.

Când îți cumperi un telefon nou, vrei să te bucuri de performanțele sale la capacitate maximă. Totuși, pentru a face asta vei avea nevoie de accesorii. Cumpără-ți o husă și o folie de sticlă pentru protecție. De asemenea, nu uita să-ți iei o pereche de căști fără fir și o baterie externă. Prin intermediul acestora, în mod sigur îți vei îmbunătăți experiența de utilizare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest