Smiley, fotografie de speriat! Ţi-ar mai plăcea să te trezeşti lângă el acum? ”Ai mai salvat o căsnicie cu poza asta”

 
+2 click pentru
galerie

Smiley pare că se încadrează în categoria celor care nu au nimic de ascuns. Totuşi, cum să pui o aşa fotografie pe Facebook?

În showbiz poate există categoria vedetelor care-şi supraeditează fotografiile, iar la polul opus, categoria vedetelor care postează brut orice fotografie fac. Se pare că nici Smiley nu prea are nimic de ascuns şi că a scăpat de insomnii!  Astăzi a postat o fotografie imediat cum a deschis ochii, însă cei care au văzut-o s-au întrebat dacă s-a îmbolnăvit.

Se pare că aspectul neîngrijit, cu barba lungă, părul ciufulit și privirea de insomniac nu le-a mai dat pe spate pe fete de data asta. ”Ai mai salvat o căsnicie cu poza asta! Nu îmi mai doresc să mă trezesc dimineața alături de tine”, a scris o tânără în comentarii.

A fost cu Laura Cosoi timp de cinci ani
Smiley e unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreți din România, dar şi compozitor, producător, prezentator și actor român. Smiley a format un cuplu cu Laura Cosoi mai bine de 5 ani, dar drumurile lor s-au separat. De atunci cântăreţul nu a mai fost surprins în compania vreunei femei, dar în ultima perioadă, presa speculează că el nu mai este singur. Smiley ar trăi o frumoasă poveste de iubire alături de cântăreaţa Olivia Reyes.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest