Smiley nu mai are insomnii! Ce a spus despre relaţia sa cu Simona Halep

 
+2 click pentru
galerie

S-a tot speculat că are o relaţie cu Simona Halep, iar acum a pus punctul pe i şi a recunoscut tot. Simley a vorbit despre relaţia pe care o are cu marea sportivă.

În legătură cu piesa "insomnii" pe care a lansat-o recent, artistul mărturiseşte că se inspiră din propriile trăiri.

"E o stare pe care am trăit-o de nenumărate ori. Nu numai eu, cu siguranță cu toții am trăit-o. În momentul în care aștepți să te sune cine trebuie și nu te sună. Nu știi ce să crezi, nu știi ce să faci, ai dormi, dar parcă nu prea ai dormi. În cea mai mare parte mă inspir din ceea ce trăiesc eu și din ceea ce simt eu. Și încerc să redau ceea ce simt eu prin piese.  După ce am scos piesa asta cu "Insomnii", toată lumea mi-a dat sfaturi, ce ar trebui să fac ca să pot să dorm. Vreau să-i asigur pe toți că nu sunt nici depresiv, că dorm profund atunci când apuc să dorm. Nu sufăr nici din dragoste. Mi s-a întâmplat de multe ori să aștept un semn care nu mai vine și atunci te cuprinde neliniștea, ți se pare că orice zgomot e exagerat", a mărturisit Smiley într-un interviu.

Ei bine, nu suferă, nu are insomnii, dar are... fobii. Smiley recunoaște toate lucrurile de care îi e frică. Și pentru că în spatele artistului de succes se află un om normal, Smiley mărturisește ce îl enervează cel mai tare și cum se manifestă.

"Cred că mi-e frică de șerpi, de locuri din astea întunecoase, nu știu... dubioase. Ce nu-mi place este că oamenii au început să caute întotdeauna, în tot ceea ce există, doar senzaționalul. Senzaționalul pe care putem să-l bârfim la colțul blocului. Câteodată reacționez foarte urât. Adică țip, fac, arunc cu scaune, depinde cât de tare mă enervez. Când sunt supărat, că am și zile de genul ăsta, evit să iau contact cu oamenii. Că stric atmosfera", a explicat artistul.

Şi dacă toată lumea aştepta detalii despre planul amoros, Smiley a dezvăluit un detaliu picant din viaţa intimă şi a lămurit toate zvonurile în legătură cu o posibilă relaţie între el şi Simona Halep.

"Cel mai ciudat loc în care m-am iubit a fost în lift. N-am niciun fel de legătură romantică cu Simona Halep. Nici măcar nu pot să spun că suntem prieteni, că ne-am văzut de 2 ori în viața noastră, o dată la un antrenament al ei și o dată la meci", a declarat Smiley.

A avut o relaţie cu Laura Cosoi

Smiley a format un cuplu cu Laura Cosoi mai bine de 5 ani, dar drumurile lor s-au separat. De atunci cântăreţul nu a mai fost surprins în compania vreunei femei, dar în ultima perioadă presa speculează că el şi Simona Halep ar fi împreună, asta după ce tot mai des, Smiley a fost văzut în preajma sportivei.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest