Smiley și-a sărbătorit ziua de naștere fără Gina Pistol! „O să recuperăm atunci”

 

Actrița a dezvăluit care au fost motivele pentru care a stat departe de iubitul ei de ziua acestuia.

 

Formează unul dintre cele mai în vogă cupluri din showbiz-ul românesc, dar nu totul este perfect și așa cum și-ar dori în viață. Smiley și Gina Pistol au pus munca pe primul loc și au preferat să nu fie împreună la aniversarea celor 39 de ani de viață ai artistului. Gina Pistol a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că soțul ei se află la filmări, iar în aceste zile este prins cu foarte multă muncă, acesta fiind motivul pentru care nu au fost împreună de ziua lui.

 

''Este la fimări (n.r. Smiley). Are și astăzi și mâine două zile de filmări, și este la muncă. Nu prea am avut timp pentru că el filmează și pentru..., acum filmează și pentru un film. Este un pic cam prins în perioada aceasta, dar cu siguranță o să avem două zile libere și o să recuperăm atunci. N-ar fi o idee rea să plecăm în vacanță. Am vrea, da. Am vrea să ne bucurăm și noi de câteva zile departe de muncă. Trebuie să ne sincronizam cumva, pentru că, după ce termină el filmările, o să începem filmările, și tot așa... Dacă stăm să ne gândim, sunt vreo doi sau trei ani, care, din cauza pandemiei, ne-au ținut un pic pe loc''a declarat Gina Pistol, în exclusivitate la Antena Stars.

 

Cei doi se înțeleg perfect, dar nu sunt foarte interesați să-și lege destinele printr-un act juridic. ''Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm'', a declarat Smiley la Xtra Night Show, cu ceva vreme în urmă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest