Șoc și durere fără margini! Adina Buzatu, după moartea prietenului Stephan Pelger: „Aveam un feeling…”

 

Vedeta a rămas devastată de această veste tragică, mai ales că cei doi erau prieteni apropiați și colegi de breaslă. Despre ultima întâlnire cu designerul, Adina Buzatu a mărturisit că nu a observat nimic neobișnuit în comportamentul acestuia și că era optimist în privința viitorului său.

”Acum câteva zile (nr. au vorbit). Era ok, el are ok, întotdeauna spune că va face, aveam niște discuții apropo de conduită cu lucruri de care el abuza și eu mereu eram împotrivă, era o situație. Normal, ca orice om cu oarecare dependență, evita niște discuții, nici nu pot sa vorbesc, sunt șocată. Știu că lua 40 de pastile într-o zi. La un moment a luptat cu ajutorul unor medici și încerca, lupta cu toată puterea lui, din păcate, nici nu știu, nici nu știu cum s-a întâmplat și ce s-a întâmplat, m-ați anunțat voi, eram la volan. Efectiv, îmi tremură mâinile și nici nu știu ce s-a întâmplat. Îmi tremură mâinile, aveam un feeling, aveam această discuție cu el, că trebuie să facă ceva, să-și găsească puterea. Nu este despre ce zici, e despre tine ca om, despre ce simți”, a spus Adina Buzatu la Antena Stars.

 

Adina Buzatu l-a încurajat întotdeauna să dea tot ce are mai bun și să se motiveze pentru a face cele mai frumoase lucruri, fiind atât de talentat. ”Nu, nu (nr. nu a observat nicio diferență în comportamentul lui). Măi, nu, nu. Niciun caz nu am simțit asta. Cu mine, el mereu încerca să găsească partea aia pozitivă, asta am încercat mereu din discuțiile cu el să-l scot. Aveam foarte multe conversații pe teme și îi spuneam mereu că e talentat, că poate să facă 1000 de lucruri, trebuia să se motiveze și să facă 1000 de lucruri”, a mai spus designerul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest