Socrul, rapidist convins. Ginerele, fotbalist dinamovist! Care este relația dintre Marius Șumudică și iubitul fiicei sale, Alexandru Mitracu

 

Fiica lui Șumudică și-a fentat tatăl celebru și și-a tras iubit care a trecut pe la Dinamo. Chiar și așa, viitorul ginere pare că i-a intrat în grații antrenorului rapidist. La doar 19 ani, tânăra visează să devină model internațional și are toate șansele. A defilat pentru câteva nume importante și este deja vedetă pe internet.

Sarah Maria are 19 ani si este model de mai bine de doi ani. Tânăra are peste 12 mii de urmăritori pe instagram și este fiica renumitului antrenor, Marius Șumudică. Visul ei este acela de a defila pe mariile podiumuri ale lumii. Sarah își doreste să facă din modeling o carieră de succes pentru că îi place și la asta se pricepe foarte bine.

Marius Șumudică are o familie cu care se mândrește foarte tare, dar și o fiică pe care o adoră și de care are grijă ca ochii din cap. Sarah este o fată frumoasă, înaltă și pasionată de călătorii și adoră să se pozeze provocator. Doar că, de când este îndrăgostită, fotomodelul se dedică mai mult, iubitului.

Bruneta i-a dat șah mat tatălui său atunci când a început să iasă cu nimeni altul decât Alexandru Mitracu, un fotbalist care a trecut pe la Dinamo. Cei doi sunt foarte îndrăgostiți unul de celălalt și se afișează destul de des împreună.

Se știe faptul că Marius Șumudică este un rapidist convins și este extrem de protectiv cu fata sa, mai ales când vine vorba de iubiți. Dar se pare că îl place pe ginerele lui.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest