Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, cadou de mii de euro de Crăciun

 

Bianca Drăgușanu o iubește nespus pe Sofia și îi îndeplinește toate dorințele! Vedeta i-a cumpărat fiicei sale un cadou special de Crăciun și nu s-a uitat la bani.

Mai exact, Bianca i-a cumpărat un cățel Pomeranian, în valoare de mii de euro. Cele două au ales și numele noului animal de companie, astfel că se va numi Chanel, conform spynews.ro

Bianca Drăgușanu a vrut să împărtășească momentul cu fanii săi și a surprins momentul atunci când i-a oferit cățelul micuței sale într-o cutie, iar Sofia a fost extrem de entuziasmată când l-a văzut.

Bianca Drăgușanu mai are încă un Pomeranian, care este vopsit roz, iar întreținerea cățelului o costă 1.000 de euro pe lună.

„Pe mine întreținerea cățelului mă costă 1.000 euro pe lună, cu mâncare, cu spa, pampers, iau mâncare specială pentru pomeranieni că nu este orice cățel pe care l-ai luat și l-ai lăsat. Are șampoane speciale. Ar trebui să-i dau la femei poză cu carnetul cățelului, să-i spun numele salonului ca să meargă să-l cerceteze” declara Bianca Drăgușanu la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest