Sofia Vicoveanca, destin tulburător! Dezvăluiri despre momentele de cumpănă din viaţa ei „Am fost vândută” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Sofia Vicoveanca este una cele mai cunoscute interprete de muzică populară din România, însă nu mulţi sunt cei care ştiu ce se ascunde în spatele zâmbetelor pe care le afişează pe scenă. Artista a trecut prin momente extrem dificile de-a lungul vieţii, iar destinul i-a furat cele mai dragi fiinţe.

Sofia Vicoveanca întotdeauna emană o energie pozitivă în jurul ei. Este o femeie puternică, de succes, care ascunde o poveste de viaţă dureroasă. Atunci când avea numai doi ani, împreună cu mama sa, a plecat în coloana de refugiaţi, în plus tatăl său a căzut prizonier la ruşi, iar toată lumea credea că a murit.

Mai târziu şi-a creat propria familie, a întâmpinat probleme în a rămâne însărcinată, iar ulterior a rămas văduvă şi nu s-a mai răcăsătorit niciodată. Sofia Vicoveanca a povestit cu lux de amănunte dramele vieţii sale, sărăcia prin care a trecut, dar şi elementele care au făcut-o omul de astăzi.

„Am fost vândută. Părinţii mei au mai avut doi băieţi înainte de a veni eu pe lume care la aceeaşi vârstă au murit şi de aceeaşi boală. La aceeaşi vârstă m-a apucat și mine tusea, ce i-a prăpădit pe ei. Şi atunci o femeie a sfătuit-o pe mama mea să se ducă şi să mă vândă într-o casă pustie. M-a vândut pe un bănuţ. Nu ştiam dacă tata mai trăieşte şi pe zi primeam un cubuleţ de ciocolată şi stăteam cu ore în şir cu limba pe acea bucăţică de ciocolată.” a declarat Sofia Vicoveanca


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest