Sofia Vicoveanca : “Nu ştiu de ce, dar băieţii mă cereau de soţie de la a doua întâlnire”

 

Marea doamna a cântecului românesc, Sofia Vicoveanca, şi-a deschis sufletul la “Dincolo de aparenţe”, sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars. Cu blândeţe în glas şi cu maturitarea celor 73 de ani, artista i-a făcut Florentinei Fântânaru mărturisiri emoţionate, dar i-a povestit şi întâmplari pe care le-a trăit, dar de care foarte puţină lume ştie.

Câteva dintre ele îi vor rămâne adânc întipărite în memorie: vizita la leprozeria din Delta Dunării, sau cea de la închisoarea de femei. “Pe 23 decembrie am mers la o închisoare de femei. Le-am colindat, le-am spus poezii şi am transformat toată povestea în sărbătoare. Le-am dus şi cărţi, şi bucurie. În timp ce cântam am descoperit un glas superb. Acolo sunt multe tinere talentate. M-a impresionat foarte, foarte mult şi ii mulţumesc lui Dumnezeu că am putut să merg acolo”.

Cu modestie, Sofia Vicoveanca spune că: “eu n-am fost o frumoasă şi e bine că am avut părerea asta despre mine. Dar am fost foarte plăcută de băieţi . Şi când mă invitau în oraş, la o prăjitură, la un suc, din a doua întâlnire mă cereau de soţie. Asta mă întreb şi eu, oare de ce mă cereau aşa de repede de soţie?”

Despre soţul ei, cântăreaţa a spus că “nu i-am dat deloc şanse, dar fiind ziaristist a ştiu cum să vorbescă”. Deşi recunoaşte că are multe defecte fizice, de exemplu se consideră mică de înâlţime, cântăreaţa este mândră de decolteul său voluptos ştiam că am ceva care e ok. Femeile din familia mea aveau sânii mult mai mari decât mine. Mie mi-a lăsat Dumnezeu atât cât a trebuit.

Ce alte mărturisiri a mai făcut Sofia Vicoveanca, telespectatorii vor afla sâmbătă, de la ora 13.00, la Dincolo de aparenţe, cu Florentina Fântânaru, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest