Sofia Vicoveanca pleacă la Ierusalim: „Mă duc să mulțumesc, nu să caut răspunsuri”

 

Marea doamnă a muzicii populare românești a dezvăluit în exclusivitate la Antena Stars care sunt motivele pentru care se duce la Mormântul Sfânt.

 

Sofia Vicoveanca, 81 de ani, și-a făcut un obicei ca de fiecare data, în ultima perioadă, în preajma sărbătorilor de iarnă, să se ducă la Mormântul Sfânt de la Ierusalim. La data de 13 decembrie va pleca pentru a opta oară în Israel, pentru a fi mai aproape de Dumnezeu. În exclusivitate la Antena Stars a vorbit despre această călătorie inițiatică pentru orice creștin.

 

„Pe 13 decembrie voi pleca la Mormântul Sfânt. Ce e aia oboseală? N-am înțeles. Am fost de șapte ori, știu, cunosc. Nu am o dorință aparte, mă duc să mă închin, să mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot drumul pe care mi l-a croit în viață. Este un drum pe care nu l-a bănuit nimeni, nici eu și vreau să îi mulțumesc. Mă duc să mă închin. Mă duc cu sufletul în pază să îl pun acolo, asta vreau să fac”, a declarat marea doamnă a folclorului românesc.

 

Artista apreciază că întreaga carieră de 33 de ani, drumul său în viață se datorează divinității: „Am 81 de ani. Eu nu mă duc acolo să mi se dea răspuns, eu mă duc să mulțumesc. Și dacă mă duc să mulțumesc, nu cred că este nevoie să îmi dea un răspuns. De fiecare dată, m-am dus și m-am închinat să aduc slavă lui Dumnezeu pentru tot drumul meu. Drumul meu este foarte lung, 33 de ani de cântec. Eu încă mai cânt”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest