Sofia Vicoveanca, „vândută” de propria mamă! Amănunte despre drama interpretei de muzică populară!

 

Sofia Vicoveanca a avut o copilărie extrem de grea și a reușit să ajungă una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară, abia după ce a trecut prin multe încercări și a fost nevoită să facă foarte multe sacrificii.

Viața bate filmul de cele mai multe ori. Iar povestea de viață a Sofiei Vicoveanca stă drept mărturie. Interpreta de muzică populară a trecut printr-o adevărată dramă, când la vârsta de doi ani tatăl ei, Gheorghe, a fost luat prizonier de către sovietici. După ce părintele său a fost închis în lagăr, ea și mama ei au fost nevoite să plece în coloana de refugiați.

„Când m-am născut, tata era concentrat în armata română, iar mama, Veronica, se ocupa singură de gospodărie. Pe atunci, aveam o situaţie relativ bună, părinţii mei dispunând, pe lângă pământ, de vaci şi cai, de un magazin de mărunţişuri, în care se vindeau diverse produse, cum ar fi sarea sau chibriturile. Dar această situaţie n-a durat prea mult. O dată cu înaintarea frontului spre Bucovina, am plecat cu mama în coloana de refugiaţi. Nu împlinisem doi ani", a povestit pentru Libertatea Sofia Vicoveanca.

Pe lângă durerea pricinuită de întemnițarea tatălui său, Sofia Vicoveanca și mama ei s-au confruntat și cu foarte multe probleme de natură financiară. Artista a povestit că atunci când primea un cubuleț de ciocolată de la femeia care i-a dat viață, stătea ore în șir cu limba pe acea bucățică de desert, ca plăcerea să dureze cât mai mult timp.

A fost „vândută” de mama sa

Sofia Vicoveanca a dezvaluit că a fost „vândută” de mama ei. Și folosim ghilimelele pentru că în contextul ășta, cuvântul are o altă conotație. Pentru că înainte de nașterea ei, părinții ei au mai avut doi băieți care au murit, o prietenă de-a mamei a sfătuit-o să o vândă ca soarta ei să nu fie aceeași cu cea a fraților de dinainte.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest