Solistul de la Vunk, declarații exclusive la Antena Stars despre cariera sa: ”Te naști cu talent, dar…”

 

Cornel Ilie consideră că fără muncă este foarte greu să răzbești în viață, în special în mediul artistic.

 

Cornel Ilie s-a bucurat de o carieră de succes. Ajuns la 47 de ani, el spune că nu ar face mari schimbări în viața lui, fiind mulțumit de tot ceea ce a realizat. În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, solistul de la Vunk a recunoscut că de-a lungul carierei s-a inspirat de la mai multe personalități, de la care a avut multe de învățat.

 

„Trebuie muncit întotdeauna și oricât talent ai avea, fără muncă și fără să insiști, fără să ai încredere în tine, nu reușește nimeni. Toți cei pe care îi admirăm de la distanță sau de aproape, că sunt în preajma noastră sau nu, sunt niște oameni care au muncit foarte mult și care sunt convinși că oricât de talentați ar fi, tot trebuie să muncească. Te naști cu talent, te naști cu anumite calități”, a mărturisit Cornel Ilie, la Antena Stars.

 

Artistul a precizat că are o singură frică majoră, pe care își dorește să o depășească. „Poate mi-ar fi plăcut să nu am atât de mult teamă de înălțime, dar și asta se învinge. Dacă mi-aș propune acum, mi-aș învinge și teama asta. Dar nu e o teamă. E mai mult un rău acolo sau cred că mă alint, de fapt. Dar eu sunt foarte mulțumit cu tot ce mi s-a întâmplat și cu tot ce mi se întâmplă”, a mai spus artistul, la Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest