Soluția inedită găsită de Oana Zăvoranu pentru a plăti o datorie de 1100 de euro!

 

Recent, Oana Zăvoranu a fost confruntată cu mai multe probleme în viața ei. Aceasta a aflat că are datorii de plătit și s-a văzut implicată în mai multe controverse financiare. Ca urmare, vedeta a cerut sprijinul instanței pentru a putea rambursa aceste datorii în rate.

Deși Oana Zăvoranu era cunoscută ca o femeie de afaceri de succes și și-a manifestat mereu un stil de viață luxos, situația s-a schimbat acum. Ea are de achitat o datorie către un bărbat, iar casa sa evaluată la 700.000 de euro a fost pusă la licitație din cauza acestei situații financiare delicate. Pentru a rezolva problemele legate de datorii, Oana Zăvoranu a solicitat instanței stabilirea unei rate lunare pentru a-și achita aceste obligații financiare. Prin urmare, ea este responsabilă de plata unei rate lunare de 551 lei, timp de 10 luni, pentru a acoperi datoria totală de 5.512 lei către acest bărbat. Decizia instanței este definitivă.

De asemenea, există speculații privind o posibilă despărțire între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, actualul ei soț. Ultimele apariții și zvonuri despre divorț au generat neliniște în rândul oamenilor, care se întreabă dacă cei doi mai formează un cuplu sau nu. Cu toate acestea, Alex Ashraf nu a oferit un răspuns clar la această întrebare, preferând să păstreze un mister în jurul relației lor.

"Nu vreau să vorbesc despre asta, orice întrebare, cu excepția celei privind situația actuală. Poți să mă întrebi despre mine, orice aspect despre mine, dar nu despre asta. Restul este un mister. Am fost întrebat de-a lungul anilor de către oameni și am stat în umbră. Vreau să fiu lăsat în pace, să fiu doar Alex, să oamenii mă cunoască pe mine", a declarat Alex Ashraf pe TikTok.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest