Soluția lui Mihai Trăistariu pentru cei care se plâng că nu au bani: „Așa poți face 3.000-5.000 de lei pe lună”

 

Chiar dacă unii ar putea să considere că e vorba de o metodă rușinoasă de a suplimenta veniturile, cântărețul spune că a încercat-o și totul i se pare ok.

Mihai Trăistariu s-a tot săturat să audă oameni care susțin că este greu să facă rost de bani și apreciază că a descoperit o veritabilă mină de aur, sau de plastic, cum vreți să-i ziceți, și anume peturile. Ideea i-a picat atunci când a auzit că soțiile unor prieteni susțin că nu au cum să facă rost de bani și că preferă să stea în casă, să crească copiii.

„Ideea asta a pornit dintr-o revoltă a mea, pentru că am niște prieteni care mi s-au plâns că nevestele lor nu vor să muncească, prietenii sunt marinari, pleacă pe mare opt-șase luni și vin acasă, soția tot acasă așteptând banii de la bărbat și revoltându-mă și eu, la rândul meu, pe situația asta am propus dacă tot te prefaci că stai acasă cu copiii și faci mâncare, nu poți să aduni PET-urile, sticlele astea de pe stradă? Eu m-am uitat la mine pe geam și sunt oameni obișnuiți, nu oameni de ultimă speță, oameni normali, care se duc în spate, la gunoaie și găsesc sticle de plastic și le strâng și poți să aduni 100-200 de sticle din astea foarte ușor, mai ales în Mamaia Nord, unde stau eu în stațiune, e plin de ele, zi de zi se umple și atunci le duci la magazinele de specialitate și ți-ai scos 100 de lei pe zi și chiar mai mult, și așa poți face 3.000-5.000 de lei pe lună”, a declarat Mihai Trăistariu, la Știrile Antena Stars.

Artistul spune că a pus în practică această metodă: „Eu adun foarte multe sticle pentru că am pisici și căței și trebuie să le pun apă și atunci se adună. Am mers și eu, evident, și mi s-a părut foarte interesant. Adică am dus un portbagaj de sticle și am făcut 50 de lei dintr-un foc și am zis: „Uite ce ușor ar fi” pentru cei care se plâng că n-au bani, că n-au venituri”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest