Soluții practice pentru îngrijirea grădinii

 
+2 click pentru
galerie

Îngrijirea plantelor din grădină este foarte importantă, mai ales în perioada caniculară. Chiar dacă plantele tale sunt atent alese astfel încât să reziste temperaturilor extreme, și nu au nevoie de o îngrijire specială, întotdeauna se găsește câte ceva de făcut într-o curte cu verdeață. Avem câteva soluții practice și rapide cu ajutorul cărora vei reuși să termini în timp util o activitate foarte importantă pentru aspectul casei, dar și al curții tale. 

Fii pregătit să aloci ceva timp acestui proces de îngrijire, fiindcă de cele mai multe ori, graba strică treaba. Florile sunt foarte pretențioase atunci când vine vorba de căldură, chiar dacă acestea au un grad sporit de rezistență la temperaturi crescute. Primele ore ale dimineții sunt considerate ca fiind cele mai propice pentru îngrijirea și udatul florilor. Dacă nu ai timp dimineața, poți la fel de bine să grădinărești și pe seară.

Probabil vei da iama în garaj să cotrobăi după greblă, sapă și cine știe ce alte unelte mai puțin folositoare. Poți să uiți de toate acestea cu mănușile de grădinărit care vor deveni un ajutor de nădejde în amenajarea curții tale. Motivul? Ei bine, aceste mănuși multifuncționale te ajută să greblezi, plantezi sau să tunzi arbuștii din grădină. Nu vei mai avea nevoie de uneltele grele și obositoare, ci doar de acestă pereche de mănuși... puțină răbdare și...apă din plin, pentru o hidratare corespunzătoare. Bătături? Nici vorbă! Sunt foarte rezistente și confortabile, iar palmele tale vor fi protejate de bătături și înțepăturile spinilor în timpul toaletării plantelor și arbuștilor cu țepi. Cu aceste mănuși vei săpa rapid gropile pentru plantare și vei grebla suprafețele înguste, fără să ai nevoie de mai multe unelte de grădinărit. 

Udarea este foarte importantă pentru dezvoltarea plantelor, mai ales când temperaturile ating un prag critic. Această activitate este esențială atât dimineața, cât și seara. Turbomaxx de la AloShop îți va ușura această sarcină, oferindu-ți posibilitatea de a alege tipul de stropire potrivit pentru florile tale. În plus, cu Turbomaxx vei putea face curățenie în jurul casei, vei putea spăla mașina sau chiar acoperișul casei. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest