Sora Deliei, plină de vânătăi, după ce a căzut pe scări! Imagini șocante cu Oana! FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Sora Deliei a fost protagonista unui incident violent, din cauza unei neatenții care a costat-o scump. Oana s-a umplut de vânătăi, după ce a căzut pe scări, iar noi avem imaginile!

Plecată într-o vacanță de vis alături de soțul ei, cât și de sora ei Delia cu partenerul de viață Răzvan, Oana a trecut prin niște momente destul de dificile. Aflată pe un iaht de lux, Oana a alunecat pe scările din interiorul ambarcațiunii și s-a rănit destul de rău.

Cum întotdeauna îi ține la curent pe admiratorii săi atât cu viața sa, cât și cu micile pățanii, Oana a  publicat o imagine pe contul său de socializare în care le-a arătat urmăritorilor cum a costat-o neatenția.

A fost dată afară din restaurantele din Dubai

Anul nu a început deloc bine pentru Oana și soțul ei, Răzvan. Cei doi au plecat la începutul lui 2020 în Dubai pentru a se relaxa și pentru a petrece momente de calitate în cuplu. Însă ce trebuia sa fie o escapadă romantică, s-a transformat rapid într-o experiență total neplăcută, după ce au fost dați afară din trei restaurante. Motivul este unul incredibil!

 „Am fost împreună cu soţul meu la restautantele de aici şi nu ne au primit nicăieri, pentru că soţul meu iubit este în pantaloni scurţi! Iar mesajul meu pentru cele 3 restaurante care ne-au dat afară este... Nu pot să vă zic acum!”, spunea Oana Cosânzeana la momentul acela.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest