Sora lui Brigitte Pastramă, un magnet pentru milionari! Cu ce se ocupă bărbatul care i-a furat inima/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Brigitte Pastramă atrage numai oameni de afaceri cu muuulți bani în conturi! Nici nu este de mirare! Cristina are corp de model și face ravagii de fiecare dată când apare pe undeva. Dar chiar și așa, deși este extrem de curtată, unul singur a reușit să îi fure inima, mai precis, un milionar elvețian care îi pune lumea la picioare.

Cristina, sora lui Brigitte Pastramă se bucură de un trai de vis, departe de plaiurile natale, alături de un milionar elvețian, Alexandr care o răsfață cu cele mai scumpe cadouri și îi este alături în cele mai importante momente.

Când cei doi nu se află în Londra, călătoresc spre cele mai frumoase destinații: luxul fiind cuvântul ce definește traiul de vis.

Iubitul blondinei lucrează în domeniul bancar din Elveția și cum, despre Cristina este cunoscut faptul că are o afacere de succes, nici el nu este mai prejos. Astfel că nu este de mirare că cei doi își permit să își facă absolut toate poftele și călătoresc în cele mai frumoase destinații de pe glob.

Și dacă vă tot spuneam să sora lui Brigitte Pastramă este o femeie de afaceri de succes, trebuie sa menționăm faptul că blonda este de 15 ani la cârma unei afaceri în Timișoara. Și nu se ocupă doar de business, ci își dezvoltă și partea artistică, dedicând mult timp picturii.

Frumoasa blondină și-a făcut un stil de viață din a merge în călătorii exclusiviste, poarta doar haine care fură privirile și conduce mașini care l-ar face gelos până și pe cel mai pretențios colecționar de mașini.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest