Sora lui Liviu Arteni vorbeşte, în EXCLUSIVITATE, despre moartea Israelei. "A urlat și a țipat. A trăit șocul vieții lui"

 

Sora lui Liviu Arteni a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Stars, despre ultimele conversaţii cu Israela şi despre reacţia fratelui ei când a aflat despre moartea fostei soţii. 

"Ea îmi spunea în permanenţă, că îl monitoriza pe internet, îi trimitea bani, haine, tot ce voia el. Ea îmi spunea "Maricica, renunţ la mâncarea mea, renunţ la medicamente şi îi dau lui, pentru că îl iubesc.' Asta e.", a declarat sora lui Liviu Arteni, la Antena Stars.

Israela s-a plâns de multe ori la sora lui Liviu Arteni că are probleme financiare

"Lumea asta spune că am bani, ce sunt, propietăţi, dar bani cash nu sunt! Cu o saptamana inainte să se intample moartea ei, i-a trimis bani lui Liviu.​", a declarat sora lui Liviu Arteni, la Antena Stars.

Sora lui Liviu Arteni vorbeşte despre ultimele dăţi când a luat legătura cu Israela.

"Pe data de 10 februarie am sunat-o s-o întreb cum e, mi-a zis că nu prea e bine, şi că e în baie că face duş şi să vorbim altădată, de atunci am văzut că respira foarte greu şi n-am mai deranjat-o. De 1 martie nu mi-a răspuns, de 8 martie i-am dat un mesaj nu mi-a raspuns.", a declarat sora lui Liviu Arteni, la Antena Stars.

Cumnata Israelei a vorbit despre reacţia fratelui său.

"El a suferit şocul vieţii lui, ei s-au iubit foarte mult.", a declarat sora lui Liviu Arteni, la Antena Stars.

Citeşte şi: Omul care a intrat în casa Israelei odată cu SMURD-ul și Poliția: „Am văzut un spray de astm în chiuvetă”

Sursa foto: captura video


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate