Sora lui Petrică Mâțu Stoian a acceptat să i se facă autopsie fratelui ei: "Au cerut procurorii"

 


Deși la început nu a fost de acord, sora lui Petrică Mîțu Stoian a acceptat, până la urmă să îi facă autopsie fratelui ei. Cântărețul de muzică populară a încetat din viață, vineri seară, în urma unor complicații pe care le-a suferit, după ce a avut COVID-19.

Femeia s-a răzgândit și vrea ca astăzi (nr. luni) ca medicii să afle exact cauza morții fratelui ei. Inițial, sora lui Petrică Mîțu Stoian nu a dorit ca fratelui ei să îi se facă autopsie, dar, imediat ce procurorii s-au sesizat, ea a acceptat. Interpretul de muzică populară s-a simțit bine până când a mers la o clinică privată să facă o terapie post-COVID.

Având în vedere că moartea lui Petrică Mîțu Stoian a fost subită, sora artistui vrea să afle, după ce i se va face autopsie, dacă medicii de la clinica privată din Caraș-Severin i-au făcut fratelui ei toate analizele necesare înainte de a fi supus terapiei hiperbare.

„Da facem autopsia pentru că s-au sesizat procurorii. Sunt mai multe persoane care au păţit. Vin oameni afectaţi de acolo de la clinică. El avea 15 ședințe. I s-a făcut rău după prima ședință. Faci o ședință şi te ia cu salvarea? Înseamnă că ceva nu a fost în regulă acolo', a spus sora lui Petrică Mîţu Stoian, notează Antena 3.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest