Sora Vivianei Sposub seamănă izbitor cu asistenta TV: „Lumea nu face diferența”/ FOTO

 
+6 click pentru
galerie

În familia Vivianei Sposub, frumusețea este o trăsătură de familie! Sora iubitei lui George Burcea seamănă izbitor cu asistenta TV și chiar dacă între cele două există o diferență de opt ani, nu puține sunt episoadele în care lumea le confundă. 

Viviana Sposub este un nume care, în ultima vreme, a ocupat primele pagini ale tabloidelor grație relației cu George Burcea. Dar pe lângă atenția primită datorită poveștii de dragoste pe care o trăiește cu fostul soț al Andreei Bălan, asistenta TV a captat privirile tuturor și prin fizicul de invidiat de care se bucură.

Și se pare că nu este singura femeie din familia Sposub care atrage atenția oriunde merge. Bianca Sposub, sora asistentei TV, arată incredibil și seamănă leit cu asistenta TV, fiind de multe ori confundate, după spusele Vivianei.

Nu suntem gemene. Ea chiar este mai mare decât mine cu 8 ani, dar lumea nu face diferența. Chiar am mai întrebat oamenii ce vârstă cred că are Bianca și toată lumea a spus că este mai mică decât mine. Ori eu par prea bătrână, ori ea arată foarte bine.”, a spus Viviana Sposub.

Mai mult de atât, cele două seamănă atât de bine una cu cealaltă, încât uneori până și părinților și iubiților le este greu să își dea seama care-i una, care-i alta: „Ni s-a întâmplat să ne confunde părinții, iubiții. Noi, având amândouă părul lung, îmbrăcându-ne cumva asemănător, dacă te uiți din profil nu-ți dai seama care este una și care este cealaltă’, a povestit Viviana Sposub în urmă cu ceva vreme pentru Libertatea


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest