Sorin Bontea a dat cărțile pe față! Ce a făcut Ștefania după ce a pierdut finala Asia Express: „Nu mă așteptam”

 

Echipa „Reactoarelor” formată din Sorin Botea și Răzvan Fodor a fost desemnată câștigătoarea sezonului trei al competiției „Asia Express”. La câteva minute distanță, pe scena unde au fost declarați învingători au ajuns și Speak și Ștefania, iar momentul fericirii a căpătat o doză de amărăciune.

Ce avea să fie o simplă distracție pentru Sorin Bontea și Răzvan Fodor s-a dovedit a fi, în cele din urmă, cea mai tare și minunată experiență a vieții lor, din care, culmea, au ieșit marii câștigători. Și chiar dacă fericirea a fost fără margini atunci când Gina i-a anunțat că au ajuns primii, în momentul în care i-au zărit pe Speak și Ștefania, bucuria lor s-a transformat în tristețe.

În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Chef Sorin Bontea a dezvăluit că nu și-ar fi dorit să se lupte în finală cu Speak și Ștefania, din cauza frumoasei prietenii pe care au legat-o, iar chipul artistei, în momentul înfrângerii, l-a doborât.

„Nu mă așteptam să aibă un așa impact, sincer. Am zis că plec într-o aventură cu Răzvan și vedem noi ce iese și ce s-o întâmpla. Că vom sta cât putem și cât ne-o duce corpul și pe noi. Dar uite că am ajuns în finală, am reușit să câștigăm și cel mai rău îmi pare că am ajuns în finală cu Speak și Ștefania. A fost cel mai greu momentul în care am văzut-o pe Ștefania, când eram pe scenă. A fost un moment care a făcut cât o mie de cuvinte”, a dezvăluit Sorin Bontea, în cadrul emisiunii "Xtra Night Show"

Mai mult de atât, se pare că Speak și Ștefania au ajuns la 20 de minune după ce echipa „Reactoarelor” a fost desemnată câștigătoare. Iar momentul cel mai emoționant a fost atunci când Ștefania a început să plângă, conștientizând că a ajuns pe locul doi. Chiar și așa, la testimoniale, cei doi amorezi au mărturisit că în ciuda faptului că nu au pus mâna pe marele premiu, tot se simt învingători, pentru că au reușit să parcurgă toți kilometrii de pe „Drumul Comorilor”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest