Sorin Bontea, detalii neștiute despre partenera de viață: „Îi datorez poziția în care sunt astăzi”

 

Că este unul dintre durii de la „Chefi la Cuțite” și unul dintre cei mai competitivi concurenți de la „Asia Express” sunt două aspecte pe care le știe toată lumea. Însă puțin cunosc faptul că Chef Sorin Bontea este un familist convins. A trecut prin multe încercări grele, dar după ce s-a încheiat competiția din Asia s-a întors acasă. Acolo unde îl așteptau cei doi copii și soția cu care este căsătorit de mai bine de 25 de ani.

Chef Sorin Bontea a acceptat provocarea „Asia Express” și a concurat alături de Răzvan Fodor. Experiența nu a fost delo ușoară, ci din contră, cei doi au trecut prin multe momente grele care le-au pus nervii la încercare.

Bontea a trecut, însă, cu brio la toate încercările la care a fost supus și asta datorită familiei la care s-a gândit non stop și la care s-a întors cu nerăbdare din Asia. Soția și copii au fost cei mai înfocați susținători ai “Reactoarelor”. La un moment dat, Sorin a primit, în cadrul competiției, chiar un mesaj de la cei dragi și a fost emoționat până la lacrimi.

Bontea este un familist convins. Celebrul bucătar are o soție minunată și doi copii fără de care nu ar putea trăi. Competiția “Asia Express” nu a fost singura ocazie care l-a ținut departe de familia sa. Acesta a mai trecut printr-o astfel de perioadă în trecut, când a fost bucătar pe vas.

“Eu am fost foarte departe de familie. A fost un sacrificiu foarte mare și din partea mea, și din partea soției. De fiecare dată a fost de partea mea și m-a sprijinit, iar mare parte îi datorez poziția în care sunt astăzi.” a spus Sorin Bontea, în urmă cu ceva timp pentru emisiunea „Dincolo de Aparențe”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest