Sorin Bontea, luat la mișto de colegii de la „Titani la Cuțite” după participarea în Asia Express: „Flamingo Chef”

 

Sorin Bontea a făcut senzație în Asia Express, competiția pe care a și câștigat-o alături de camaradul său, Răzvan Fodor. Echipa „Reactoarelor 3 și 4” așa cum s-au autointitulat, a ajuns în România cu marele premiu, iar odată cu difuzarea imaginilor din Asia, toată lumea a putut lua parte la aventurile prin care au trecut.

Printre cei care au urmărit cu sufletul la gură desfășurarea acțiunii din Asia s-au numărat și Chef Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu. Astfel că reîntâlnirea dintre cei trei nici nu avea cum să nu fie una cu scântei.

Odată ce a ajuns la platourile de filmare a emisiunii „Titani la Cuțite”, Sorin Bontea a fost întâmpinat cu un flamingo roz, reamintindu-i de episodul în care el și Răzvan Fodor au fost nevoiți să se îmbrace în costume roz de scafandru, pentru a duce la bun sfârșit o misiune de pe „Drumul Comorilor”, iar așa cum era de așteptat, comentariile colegilor săi au fost pe măsura surprizei.

”Ce faci, băi, flamingo? Mă pregăteam să îi spun colegului Bontea, dacă o să fac un copil, să nu mi-l aducă barza, să mi-l aducă un flamingo. Bontea și Fodor, îmbrăcați în acele salopete roz erau frumoși, senzaționali. Nu aveam nevoie de alte culori”, a spus chef Cătălin Scărlătescu. ”Flamingo chef. Sunt fanul tău numărul unu. O să îl văd altfel acum pe Sorin”, a spus chef Florin Dumitrescu la intrarea în platou. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest