Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, dezvăluiri din Asia Express! „N-am crezut că suntem bipolari”

 
+4 click pentru
galerie

Chef Sorin Bontea şi Răzvan Fodor formează una din echipele concurente din cea mai dură competiţie! Cei doi au pornit împreună pe „Drumul Comorilor” din Asia Express, iar în jurnalul de călătorie au vorbit cu lux de amănunte despre experienţa pe care o trăiesc.

Sorin Bontea şi Răzvan Fodor fac parte din putinii concurenţi care şi-au păstrat entuziasmul şi zâmbetul pe buze, dat fiind că obstacolele nu sunt deloc micuţe. “Noi suntem reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă, reactoarele acelea care nu au mai fost folosite de prin 1992. Stând la povești cu Sorin înainte de plecare ne-am dat seama că numele ăsta ni se potrivește perfect”, a povestit Răzvan Fodor.

Chiar dacă aveau idee ce înseamnă Asia Express, competiția le-a depășit așteptările. “În prima zi am simțit că m-a lovit trenul, ăsta a fost impactul cursei asupra mea. Au urmat apoi zile în care am simțit că m-a lovit camionul, iar de curând am avut o zi în care am simțit că m-au bătutu toți agenții de pază de București. E o aventură continuă, e un efort extraordinar. De multe ori spun că eu mai un Fodor în mine care seara mă striga; “Răzvane? Răzvane?! Ce faci mă tu aici? De ce ai venit?!”, dar întorc capul și nu îl bag în seamă. E greu pentru că somnul nu e somn, mâncarea nu e mâncare, familia nu e aproape…”, a povestit Răzvan Fodor.

“Eu n-am crezut că sunt bipolar, dar aici am început să ma întreb dacă nu cumva am această problema. În 10 minute trec de la o stare la alta. Dacă nu găsim mașină, starea noastră se schimbă instant. Cum s-a oprit cineva la autostop, cum ne-am revenit. Și vă spun că nu e doar un moft, ne ia capul pe bune! E dificil și cu mâncarea. Mie îmi place mâncarea asiatică, dar să o mănânc în fiecare zi și de fiecare dată același lucru..e cam mult. Și căldura a fost ceva greu de suportat. Să transpiri de 3-4 ori pe zi până la piele, să alergi pe 40 de grade și umiditate de 90% nu-I ușor. Cel mai tare e că după o zi ca asta, când în sfârșit găsești unde să dormi, pui capul pe pernă și la scurt timp încep cocoșii. Eu n-am mai întâlnit cocoși ca aici. Cântă de la 2 dimineața până la ziuă“, a povestit chef Sorin Bontea.

La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine șI Taiwan. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest