Sorin Botea, prima reacție după ce a câștigat Asia Express alături de Răzvan Fodor! „Va naște frustrări”

 
+2 click pentru
galerie

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt marii câștigători ai sezonului trei din Asia Express! Echipa „Reactoarelor” a ajuns primii la Gina Pistol, cu doar câteva minute înaintea echipei formate din Speak și Ștefania, iar fericirea, celor doi prieteni că au obținut marea comoară de 30.000 de euro, de pe Drumul Comorilor, a fost de nedescris.

După două luni pline de experiențe de neuitat, unde au întâmpinat nenumărate obstacole, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat marele premiu și au dezvăluit că experiența Asia Express a fost memorabilă, iar faptul că au ajuns în finală și că au pus mâna și pe marea comoară, au fost doar niște bonusuri.

„Când ajungi la 50 de ani, te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă.” așa a început mesajul lui Sorin Bontea, odată ce echipa sa a fost desemnată câștigătoare! Celebrul chef a dezvăluit că pe „Drumul Comorilor” vârsta a reprezentat doar un număr și s-a descoperit pe sine, atât din punct de vedere psihic, cât și fizic.

„În viața trebuie să știi să te bucuri de tot ceea ce trăiești, de orice experiență nouă. Îți va fi mai ușor dacă recunoști față de tine că sunt lucruri pe care nu poți să le faci. Nu înseamnă că ești slab, dar nici faptul că te vei incăpățâna să tot încerci să le faci nu te va face mai puternic. Doar va naște frustrări. Nu suntem toți la fel și asta e cel mai frumos lucru.

Umorul este esențial în viață! Când am plecat din București spre Manila nu credeam că peste luni de zile voi scrie aceste rânduri. Am plecat cu gândul de a ne bucura pe cât posibil de tot ce o să ni se întâmple acolo. Și așa am făcut. Da, a fost greu, înfiorător de greu. Ne-au lăsat uneori și nervii, ne-a durut spatele, ne-au durut picioarele, am lăsat pe la asiatici vreo 9 kilograme din greutate, dar a fost ceva ce trăiești o dată în viață. E foarte adevărat ce se spune. Asia Express nu e doar o emisiune la tv. Asia Express a fost într-adevăr un Drum al Comorilor pentru că a fost un drum către noi înșine.” a completat celebrul bucătar.

Sorin Bontea a mărturisit că nu premiul cel mare a fost cel mai mare câștig din toată competiția Asia Express, ci prietenia cu Răzvan Fodor, alături de care a trăit cea mai mare aventură și cu care a împărtășit cele mai mari temeri și bucurii de pe „Drumul Comorilor”

„Am câștigat un prieten pe viață, baiatu meu, Răzvan Fodor. Nu există om mai potrivit alături de care să fi plecat în această aventură. Aș putea să îi spun asta de 3 ori la rând, că el așa s-a obișnuit să mă audă.”

Totodată, celebrul jurat de la „Chefi la Cuțite” le-a mulțumit și celor dragi pentru că l-au susținut să meargă în cea mai dură competiție și chiar dacă dorul a fost o barieră în experiența din Asia, în cele din urmă, a reușit să iasă câștigător.

„Mulțumesc familiei mele care m-a înțeles și m-a sprijinit. Dorul de ei a fost cea mai cruntă barieră. Mulțumim întregii echipe Asia Express care a trăit pas cu pas această cursă alături de noi. Ce se întâmplă în spatele camerelor este absolut spectaculos! În rest... Asia Express continuă! Oferim traininguri pentru următorul sezon despre cum să dormi în cele mai dubioase locuri. E o artă și asta...”, a fost mesajul lui Sorin Bontea după terminarea emisiunii ”Asia Express”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest