Sorina Ceugea și Danezu, la un pas de a rămâne fără mâncare pe masa de Paște! Cum au fost ţepuiţi

 


Sorina Ceugea și Danezu se pregăteau să petreacă Paștele în Spania, dar planurile le-au fost date peste cap! Cei doi au fost țepuiți și erau la un pas de a rămâne fără mâncare pe masă, chiar de sărbători.

În exclusivitate pentru emsiunea Star News, difuzată pe Antena Stars, Sorina Ceugea a mărturisit cum ea și Danezu au fost țepuiți de sărbători. Cei doi au fost invitați la un eveniment din Spania, unde plănuiau să cânte, dar pe ultima sută de metri, joi, au fost anunțați că totul s-a anulat. Organizatorii au venit și cu o explicație în acest sens, susținând că 50 de persoane ar fi renunțat.

„Avem un Paște care cu siguranță va intra în istoria familiei noastre, să zic așa. Trebuia să fim în Spania noi, sâmbătă, să cântăm, dar, din păcate, lucrurile nu au mers așa de bine cum am dorit. (...) Biletele erau cumpărate deja de vineri, deci vineri dimineață, la ora 06.00, trebuia să plecăm către Spania. Joi seara am fost sunați de către organizatorii evenimentului să ne spună că se anulează. În momentul ăla ce să mai faci că lucrurile deja au fost duse”, a mărturisit Sorina Ceaugea, în cadrul emisiunii Star News.

„A fost explicații care nu prea sunt plauzibile, că 50 de persoane ar fi renunțat la a mai veni acolo. Deci nu știm ce să credem și cum localul are undeva la 100 de persoane, clar că ei nu mai puteau face evenimentul. (...) A doua zi ne era teamă că magazinele se închid, ce să mâncăm, ce să facem”, a adăugat aceasta.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest