Sorina Guță, atacată în propria casă: ”Au venit cu pumnalele, pe nepotul meu l-au nenorocit”

 

Manelista susține că a trăit scene desprinse parcă din Vestul Sălbatic, când mai multe persoane i-au atacat familia în propria locuință. Vedeta a acuzat poliția că nu a mișcat un deget.

 

De parcă nu ar fi fost suficiente problemele de sănătate cu care se confruntă, Sorina Guță a mai avut parte și de alte neplăceri. Astfel, manelista susține că mai multe persoane înarmate cu pumnale au dat buzna în casa ei, în toiul nopții, și i-au bătut unul dintre nepoți. Mobilul acțiunii nu a fost dezvăluit de vedetă, însă aceasta a povestit în exclusivitate la Antena Stars tot ce s-a întâmplat.

 

„Ieri l-au chemat la City Shopping și au venit trei sportivi criminali, tatuați, dintr-o dată, cu pumnale, l-au nenorocit pe nepotul meu, pe cumnatul meu, mai e un băiat care a fost cu nepotul meu. (...) Azi noapte au intrat, la ora 2.00, peste noi în casă, am dus copiii minori din casă la oameni, la străini, la vecini. Astăzi nu mai ținem niciun copil în casă”, a mărturisit Sorina Guță, pentru Antena Stars.

 

Manelista se simte lipsită de apărare, spunând că poliția din Timișoara, acolo unde locuiește, este coruptă. Femeia a mai spus că a cerut protecția autorităților, dar până acum nimeni nu a venit să-i apere familia. Drept urmare, cântăreața nu știe cui să mai ceară ajutorul și întreaga ei familie trăiește în teroare din cauza indivizilor respectivi. Sorina Guță a făcut un apel disperat și speră că totul se va termina.

 

„Nu îi ia organele de Poliție. Au intrat peste noi în casă și ne-am ascuns și am fugit. A pus o sumă de bani (n.r o familie) am înțeles 9, 10 mii, au plătit. Să știți că fug din casă! Nu se lasă până nu ne ia și fetele minore din casă și le duce în pădure. Sunt dovezi și martori. Poliția din Timișoara e corupută. Am cerut protecția Poliției, nu vine nimeni”, a mai spus artista pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest