Sorina Guță în stare critică! Tzancă Uraganu a făcut anunțul: “Se zbate între viață și moarte’’

 

Fosta parteneră a lui Nicolae Guță trece prin momente mai mult decât delicate. Ea a explicat în exclusivitate la Antena Stars ce s-a întâmplat.

 

Sorina și Nicolae Guță au rupt toate topurile la începutul anilor 2000. Însă, cumva drumurile lor s-au separat, iar manelista a ieșit din lumina reflectoarelor. A reintrat acum, o dată cu postarea alarmantă a lui Tzancă Uraganu de pe rețelele de socializare.

 

Tzancă Uraganu a avut un apel disperat, în special pentru colegii de breaslă, anunțând că viața Sorinei depinde de un fir de ață: Fac un anunț in primul rand catre toți lăutarii ! Aceasta femeie care o știm cu totii SORINA SE ZBATE ÎNTRE VIAȚA ȘI MOARTE ! Haideți sa o ajutam cu totii !!! ARE NEVOIE DE TRANSPLANT DE RINICHI IN TURCIA !!! FIECARE CARE VREA SA O AJUTAM CU CÂT PUTEM !!!!! O sa revin cu un live”

 

Manelista a vorbit în exclusivitate la Antena Stars, spunând că de fapt altele sunt problemele cu care se confruntă. Și anume faptul că acum doi ani i-a luat foc casa și nu a avut posibilitatea să o repare. Acum, ea are o altă cumpănă în viața ei. Starea ei de sănătate nu este bună și se află internată și se luptă pentru viața ei. Dar nu are probleme la rinichi, ci la plămâni.

 

„Nu am avut posibilitatea să o repar. Nu am avut posibilitatea să o repar, pentru că nu am cântat în lume. După aceea, am început iar să cânt și tot nu am mai reușit să o repar. Și uite așa, m-am îmbolnăvit. M-am îmbolnăvit rău de tot cu plămânii, cu inima. Tzancă a înțeles greșit, pentru că se auzea muzică acolo când vorbeam cu el. Și a înțeles greșit Tzancă... Că trebuie să fac transplant de rinichi. Dar nu de rinichi. Am la inimă probleme și trebuie să fac transplant de plămâni. Asta e din părinți. A avut și mama grad unu, doi, trei’’, a spus Sorina în exclusivitate pentru Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest