Sorina Manelista, reacție exclusivă la Antena Stars, după ce Guță a zis că a umplut-o de bani: „Să nu mintă, nu ne jucăm cu Dumnezeu!”

 

Femeia a dorit să-i dea replică fostului partener, după ce acesta a declarat că i-a dat o grămadă de bani în trecut. Ea susține că lucrurile stau tocmai invers.

 

Sorina Manelista nu trece prin cea mai fericită perioadă, confruntându-se cu o serie de probleme de sănătate pe care le-a făcut publice Tzancă Uraganu, cel care a și ajutat-o financiar în ultima vreme pe femeie. Nicolae Guță a afirmat recent că în trecut i-a dat bani acesteia, însă femeia, în excelusivitate pentru Antena Stars a declarat că lucrurile nu au stat deloc așa, ci dimpotrivă ea l-a susținut financiar pe manelist și pe copiii lui.

 

„Nu am cerut niciun ajutor de la Guță, mie nu mi-a dat în viața lui un ban, un leu, să nu mintă, că nu ne jucăm cu Dumnezeu. Am evitat întotdeauna să îl vorbesc de rău, am evitat întotdeauna să vorbesc la adresa lui... în nume de rău, deci îl rog frumos, dacă Nicolae Guță o să vadă la televizor mesajul meu, îl rog frumos să nu mai vorbească la adresa mea pentru că eu nu am vorbit de el niciodată și nu am apelat la el, și mie Guță nu mi-a dat în viața lui un ban”, a dezvăluit Sorina Manelista, în cadrul emisiunii Star News, pe Antena Stars

 

Mai mult decât atât, ea spune că lucrurile au stat invers, ea fiind cea care l-a susținut cu bani pe manelist și pe copiii acestuia atunci când erau la ananghie: „Dacă eu am avut bani, am avut pe munca mea, pe vocea mea. Și să nu mai spună că el mie mi-a dat bani... că nu mi-a dat, i-am mai dat eu lui și copiilor lui. Toată viața am umblat la imaginea lui, dacă Guță nu intra în viața mea, Guță nu era astăzi cine este”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest