Sorinel Puștiu poate intra în Cartea Recordurilor: a nășit 97 de copii și nu se oprește aici! „Botezul e ceva mai mult decât cununia!”

 

Cunoscutul manelist consideră că botezul copiilor îl aduce mai aproape de Dumnezeu, de aceea a făcut o veritabilă pasiune din acest ritual.

 

Sorinel Puștiu a declarat, în exclusivitate la Antena Stars, că a creștinat nu mai puțin de 97 de copii din postura de naș. Manelistul susține că nu și-a făcut o țintă din botezarea copiilor, că nu a avut în plan să ajungă la astfel de cifre, dar așa s-a întâmplat. El face acest demers considerând că astfel se apropie mai tare de divinitate. În intervenția telefonică, acesta a precizat că de Lăsata Secului, atunci când este obiceiul de a merge cu plocon la naș, în casa lui sunt minim 30 de perechi de fini.

 

"Nu neapărată ca am făcut un obicei, ne hrănim cu treaba asta. Avem și noi copii, suntem oameni de rând, păcătoși și credincioși, Dumnezeu știe cât. Simt ca ne apropiem mai mult de Dumnezeu. Am nășit pana acum 97 de copii. Ai satisfacția ca ai făcut ceva bun pe lumea. Nu am ajuns la 97 de fini dintr-un plan, ci așa a fost să fie. Botezul e ceva mai mult decât cununia, ai satisfacția că ai creștinat acel copil. Primesc o satisfacie așa, când vine Lăsatul Secului, în casă cel puțin 30 de fini sunt prezenți", a spus Sorinel Puștiu la Antena Stars.

 

Sorinel Puștiu a precizat că nu le cere finilor să-și boteze copiii cu numele lui, dar cei mai mulți dintre ei o fac, iar aceasta nu este altceva, în opinia manelistului, decât o dovadă de respect. "Am avut tot timpul un respect din partea finilor. Eu le-am spus că pot pune orice nume la copii. In general au pus numele la copii fie de la mine, de la soție sau fetele mele, e o chestie de respect așa. Mă consider un tată puternic, dar totodată sunt sensibil", a precizat Sorinel Puștiu

 

În altă ordine de idei, Sorinel Puștiu se mai poate lăuda cu un record: va deveni bunic a treia oară la 38 de ani: „Soția băiatului meu va face un băiețel. A avut două pierderi de sarcină, iar acum este pe punctul de a duce sarcina la bun sfârșit”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest