Sosia lui Lady Gaga trăiește în România! Crezi că va ajunge pe culmile gloriei?

 

Uimitor sau nu, Lady Gaga are sosie în România! O cântăreaţă de la noi îi seamănă perfect atunci când îmbracă hainele de show! Este Cătălina Toma, pe care cu siguranţă vi-o amintiţi din clipul "Îmi fac de cap". Este neschimbată la 14 ani distanţă, dar are ţeluri mult mai mari! Vrea să devină megastar!

Lumea o cunoaşte de când îşi făcea de cap cu Don Baxter înainte de anul 2000. A fost vedetă mare la vremea respectivă mai ales că şoca prin apariţiile extravagante.

Cătălina Toma încerca să facă la sfârşitul anilor 90 în România, ceea ce face Lady Gaga în prezent în întreaga lume: să revoluţioneze piaţa muzicală! Deci trebuia să iasă din tipar! Iar Cătălina încă reuşeşte asta!

E chiar ea! Cătălina Toma! Oaia neagră a lumii artistice din România pentru că refuza să se alinieze standardelor impuse de greii muzicii sau pentru că apărea în pictoriale sexy. O rebelă ambiţioasă care a rămas fidelă dorinţelor ei. Aşa că a reuşit să-şi continue cariera ieşind din tipare aşa cum i-a plăcut mereu!

Pentru piesa" Why my lord" a obţinut nominalizări la premiile MTV pentru cea mai bună voce feminină sau cel mai bun clip. Şi cu siguranţă nu se va opri aici! După trei albume lansate, şi un look extravagant, Cătălina are toate datele necesare pentru a deveni o artistă internaţională de excepţie!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest