Sosii de vedete! Seamănă ca două picături de apă

 

Să adori o vedetă până într-atât încât să vrei să-i semeni, e ceva! Unii admiratori fac tot posibilul să arate ca idolii lor sau, şi mai bine, natura i-a înzestrat cu trăsături asemănătoare cu cele ale vedetelor. Iată mai multe exemple de sosii.


Cu toţii ne-am dori să fim în locul vedetelor pentru că sunt bogate, faimoase şi au tot timpul lumea la picioare. Şi asta nu-i tot! Vedetele au şi zeci de admiratori, care fac tot posibilul să arate ca idolii lor sau, şi mai bine, natura i-a înzestrat cu trăsături asemănătoare cu cele ale vedetelor. Şi câteva seamănă aşa bine, încât le poţi confunda oricând pe stradă cu starurile noastre.


Bianca Drăguşanu, de exemplu, are mai multe sosii. Cu toate acestea, una dintre ele seamănă izbitor cu fosta asistentă tv. Şi nu doar atât. Denisa Ciocoiu, căci despre ea vorbim, este şi una dintre concurentele preferate ale lui Cătălin Botezatu de la emisiunea Next Top Model. Ambele sunt înalte, frumoase şi au bărbaţii la picioare.


Să ne oprim un pic la Elena Gheorghe, care are trăsături parcă trase la indigo cu cele ale Thaliei.Au chipul în formă de inimă, ochi migdalaţi şi buze cât se poate de asemănătoare. Mai mult decât atât, ambele cântăreţe au cântat muzică latino.


Delia şi Emma Stone seamănă şi ele ca două picături de apă. Chiar dacă una-i roşcată şi alta-i blondă, bărbia ascuţită, nasul mic şi ochii albaştri te fac să crezi că sunt dubluri.

S-a făcut remarcată acum un an şi jumătate, în urma relaţiei cu fotbalistul Tănase. De atunci, Diana Gureşoaie a avut parte de o incredibilă transformare. Mare admiratoare a cântăreţei Rihanna, românca noastră a început să o copieze până la cele mai mici detalii pe cântăreaţă.
Gureşoaie se imbracă, se tunde şi se tatuează fix ca vedeta internaţională. Ce mai, Diana e dublura perfectă a Rihannei.

Poate e bine să ştiţi: nu avem doar o Rihanna a României, avem chiar şi o Beyonce! E vorba despre Mădălina Dumitru, iubita lui Nicolae Guţă. Cu tenul măsliniu şi blondă, partenera manelistului poate fi numită cu brio sosia vedetei internaţionale. Și, după cum știm cu toții, Mădălina deja şi-a câştigat titulatura de Beyonce de România.

Când îl vezi pe Denis Ştefan, ai putea să spui că ai avut marele noroc să-l întâlneşti pe Andy Garcia. Actorul nostru seamănă leit cu celebrul artist de la Hollywood. Există, totuşi, un detaliu care îi diferenţiază de la cer la pământ. Al nostru Denis este mai tânăr decât Andy Garcia cu 20 de ani.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest