Soţia atacatorului Dianei Enache, dezvăluiri în premieră despre noaptea de groază: "Fata a început să îl înjure pe soţul meu!"

 
+2 click pentru
galerie

A trecut un an de când portarul blocului în care Diana Enache locuia a atacat-o şi a încercat să o violeze, spun magistraţii. Familia libanezului, însă, spune o cu totul altă poveste. Soţia lui Kanaan Ali Riad a rupt tăcerea şi a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars.

"Ea a început să îl înjure pe soţul meu, a început să îl facă în toate felurile pe soţul meu," a spus soţia lui Ali Riad.

După ce, timp de un an, s-a ştiut că fata lui Adrian Enache a fost atacată în apartamentul în care locuia, de către portarul pe care îl chemase chiar ea, soţia acestuia oferă o cu totul altă variantă.

"Soţul meu îi mai spunea tatălui ei, mai spunea pe la recepţie ba una, ba alta. Că Diana vine, că Diana face, că Diana deranjează şi ea bineînţeles că nu îl avea în ochi pe el. Ea a început să îl înjure pe soţul meu, a început să îl facă în toate felurile pe soţul meu. El, normal că s-a enervat şi i-a spus să tacă din gură. Şi ea l-a muşcat în momentul ăla," a declarat Mariana, soţia atacatorului Dianei Enache.

Ali Riad a spus încă de la momentul atacului că nu a avut intenţia de a o viola pe tânără. Acesta este şi lucrul pe care fetiţa sa de 13 ani a încercat să îl transmită într-o scrisoare către presă.

"Prima declaraţie pe care a dat-o la poliţie, de ce nu a fost de tentativă de viol? De ce a venit după 14 zile şi a spus că vrea să o violeze? Nimeni nu a venit să spună rău de soţul meu, nici cei cu care s-a întâlnit Diana prima dată de la hotel nu au spus că Diana a spus de viol. Nu ştiu de ce s-a luat această decizie. Nu numai la familia Enache a fost în casă, la mulţi locatari de acolo din bloc a fost în casă," a mai adăugat femeia.

Fetiţa libanezului a suferit enorm atunci când tatăl ei a fost închis. După un an de tăcere, copila a simţit nevoia să îşi strige durerea.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest