Soția bărbatului cu care sora lui Florin Salam a fugit de acasă, dezvăluiri șocante: „Trăiește cu femeia de 3 ani! Se droghează amândoi!”

 

Soția bărbatului cu care sora lui Florin Salam ar fi fugit de acasă a făcut dezvăluiri de-a dreptul șocante despre relația interzisă a tatăl copiilor ei cu sora manelistulului, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars.

După ce sora lui Florin Salam a fost dată dispărută de toată lumea, detalii incredibile au ieșit la iveală din mariajul acesteia cu soțul ei. Maria ar fi fugit cu amantul și mai mult decât atât, l-ar fi sunat pe tatăl copiilor ei să-i spună să nu o caute nimeni pentru că a plecat cu bărbatul pe care îl iubește.

Potrivit surselor Antenei Stars, se pare ca amantul surorii lui Florin Salan ar fi nimeni altul decât impresarul cântărețului, poreclit Grasu. Contactată de reporterii noștri, soția impresarului lui Florin Salam a dezvăluit că știa că soțul ei o înșlă de mai mult timp cu Maria.

„Care adevăr? Că traieşte cu femeie de 3 ani de zile, 4? Nu ştiu exact de când trăieşte cu ea. Trăieşte cu ea, a fost plecat, a venit acasă. Ea a plecat, a venit, a plecat, iar a venit... A răpit-o? A venit iar poliţia la mine. Nu a răpit-o nimeni, a plecat de bună voie. Am văzut mesaje de la ea la el în telefon la el, cu o săptămână înainte să plece acum”, a spus soția lui Grasu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Mai mult decât atât, femeia a mărturisit că motivul pentru care nu a discutat cu el despre infidelitate este pentru că a renunțat la acesta de mult, din cauza comportamentului agresiv pe care bărbatul l-a avut de-a lungul anilor din cauza consumului de stupefiante, acțiune de care o acuză și pe sora lui Florin Saăm.

 Dacă e plecat de 3 ani de zile cu ea, cum să nu ştiu? Ce să vorbesc cu el că e un drogat, un terminat. Şi el şi ea. Amândoi! Se droghează amândoi. De aia şi se complac. Nu ştiu unde au plecat. Ştiu că mai au o casă în Militari, care şi aia este pe numele meu, că sunt soţia lui şi acum, nu am divorţat. Are un apartament luat acolo. Se întâlneau... Locuiau acolo! Da, am vrut, dar nu vrea divorţul. Vreau să stau eu pe loc cu copiii. Când se va sătura de ea să vină acasă. Nu am cum să mai iubesc un asemenea om. Dădea şi în mine şi în copiii mei. În toţi! Ne bătea! Efectiv, ne bătea. Da... Am sunat şi la 112, am fost şi la poliţie., a mai transmis ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest