Soţia lui Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din viaţa personală! Cum i s-a schimbat viaţa Adinei Bourceanu, după ce a slăbit 50 de kg VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Adina Bourceanu, soţia cunoscutului fotbalist Alexandru Bourceanu, a slăbit 50 de kilograme. Partenera fotbalistului a fost invitată în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars şi ne-a spus cum i s-a schimbat viața după această transformare.

Nu mulţi sunt cei care ştiu cum arăta soţia fotbalistului Alexandru Bourceanu înainte. Aceasta era o femeie supraponderală şi după operaţie de micşorare a stomacului a fost nevoită să ţină un regim strict. Regim, care nu i s-a părut foarte greu, fiind motivată să nu mai ajungă la fizicul de dinainte.

„Eu la 14 ani aveam 57 de kg, în condiţiile în care acum am 53. Am avut tendinţe de îngrăşare, doar că trebuie să le controlezi. Contează mult ce mănânci. Ajunsesem la 56 după operaţi. Fac sport foarte rar, dar având clinica de recuperare medicală, mai ajuns pe acolo şi fac jumătate de oră ceva.” a mărturisit Adina Bourceanu în platoul matinalilor de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest