Soția lui Alin Oprea, vinovată de destrămarea trupei Talisman? Tavi Colen a spus tot adevărul!

 

În momentele de glorie ale trupei Talisman, Tavi Colen și Alin Oprea anunțau destrămarea! Formația înființată în 1996 a dat lovitura cu piesa „Atât de singur”, însă la zece ani distanță, Tavi a decis să se retragă sugerând că unul dintre motive ar fi fost chiar... implicarea Larisei.

Deoarece trupa Talisman era în plină ascensiune, fanii au fost șocați să afle că formația lor preferată s-a destrămat. La câțiva ani după ce s-a retras, Tavi Colen a dezvăluit care au fost motivele care au stat la baza deciziei sale de a nu mai cânta alături de Alin Oprea.

Potrivit declarațiilor lui Tavi, pe lângă neînțelegerile cauzate de problemele lui Alin cu băutura, un alt motiv care a dus la destrămare a fost implicarea Larisei în performanțele artistice ale trupei.

Eu l-am rugat pe Alin să facă trei lucruri ca să continue. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiții pe care l-am rugat să le îndeplinească pentru ca noi să putem continua cu această formație. Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații.

Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare. Nu din motive prietenești i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiție este un pic mai delicată. Eu am un contract pe care din păcate nu am putut să vin să vi-l arăt", mărturisea, la vremea respectivă, Tavi Colen.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest