Soția lui Cocoș de la Călărași crește copilul amantei: „Apreciez că a fost corectă, până la un moment dat”

 

Manelistul a trăit o viață dublă, dar în cele din urmă a găsit înțelegere la soția Alina, care a decis să crească ambii copii ai artistului.

 

Cocoș de la Călărași este căsătorit cu Alina și au împreună o fetiță. Manelistul a avut și o relație extraconjugală din care a rezultat un băiețel. Soția Alina a decis să crească ambii copii ai manelistului. Cei doi au povestit cum au stat lucrurile într-un interviu la dublu, în exclusivitate la Antena Stars.

 

I-am spus că presimt că până la vârsta de doi ani cel mic o să stea cu noi. El mi-a spus că este imposibil și că nu vrea să mă întâlnesc cu acea femeie. Știam unde stă, mă cunoștea prea multă lume și îmi spunea unde este. Nu m-a interesat, nu am mers să fac niciodată lucruri care nu erau de mine.”, a declarat Alina, soția lui Cocoș de la Călărași, pentru Antena Stars.

 

De partea cealaltă, manelistul se bucură că a găsit înțelegere din partea soției lui: Copilașul a ajuns și la noi și la mama. Totul este bine. Totul a fost să fie cu această femeie (nr. amanta). Eu i-am spus că nu o să renunț niciodată la familia mea pentru ea, pentru că sunt tată de fată, în primul rând. Ea mi-a spus că este în regulă, că acceptă. O singură dată mi-a cerut o sticlă de apă minerală la ora șase sau șapte seară. Apreciez că a fost corectă, până la un moment dat. Eu am fost asumat și i-am spus soției. Mă bucur că Alina a înțeles.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest