Soția lui Dan Diaconescu, într-un scandal de proporții cu oamenii legii! A fost executată silit!

 
+2 click pentru
galerie

Soția lui Dan Diconescu a fost executată silit! Emilia Bățău este protagonista unui scandal de proporții, după ce judecătorii au decis evacuarea ei dintr-un imobil din Constanța.

Emilia Bățău, soția lui Dan Diaconescu a figurat ca debitor într-un dosar înregistrat pe data de 7 ianuarie 2020, la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală, iar agenția imobiliară a fost creditorul. Se presupune că partenera de viață a fostului prezentator TV nu și-a achitat datoria față de agenție, după ce a achiziționat sau închiriat imobilul în casă, astfel că nu a durat mult până când autoritățile a intrat pe fir.

După ce cazul a fost preluat de instanță, procesul nu a durat mult, iar pe data de 14 ianuarie 2020 a avut loc primul termen. S-a decis evacuarea ei din imobilul din Constanța, insă chiar si așa, Emilia Bățău nu a dorit să plece din clădire, motiv pentru care au intervenit Poliția și Jandermeria. Instanța a decis autorizarea intrării în imobil cu ajutorul organelor de Poliție și a Jandarmeriei.

Sunt împreună de mai bine de 25 de ani

Dan Diaconescu și Emilia Bățău formează un cuplu de mai bine de un sfert de secol. Cei doi au o fetiță de 16 ani, pe nume Dona Milena. În ciuda faptului că fostul prezentator TV este cunoscut în întreaga țară, soția acestuia a decis să stea departe de lumina reflectoarelor și să trăiască o viață liniștită departe de celebritate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest