Soția lui Gabriel Fătu divorțează de actor, după cinci ani de căsnicie! L-a chemat în instanță!

 

Un nou divorț în showbiz! Gabriel Fătu este un ghinionist în amor! Actorul divorțează pentru a doua oară, după ce femeia cu care s-a căsătorit în urmă cu cinci ani a depus actele și l-a chemat chiar și în fața instanței.

Gabriel Fătu nu are deloc noroc în dragoste! Soția actorului a decis să pună punct mariajului de cinci ani cu actorul și l-a chemat chiar și în fața instanței. Cei doi au fost protagoniștii unei nunți ca în filme, în 2015, cu peste 700 de invitați. Și-au jurat iubire veșnică, însă nu a durat o eternitate, așa cum și-au promis, ci doar o jumătate de deceniu.

Gabriel Fătu divorțează a doua oară!

Gabriel Fătu a crezut în 2015 că și-a întâlnit sufletul pereche și femeia alături de care va trăi toată viața, căsătorindu-se cu Georgiana chiar în în același an divorțase de regizoarea Chris Simion, după un mariaj de 13 ani. Însă din păcate lucrurile nu au stat așa pentru actor.

Deși au devenit părinții unei fetițe minunate, Georgiana a decis să îi spună “Adio” lui Gabriel Fătu și a deschis la judecătorie un proces în care i se cere actorului divorțul, exercitare autoritate părintească și acceptarea unui plan ce cuprinde programul de vizitare a fetiței lor, Ana Ingrid (3 ani), stabilirea domiciliului acesteia, dar și pensia alimentară, potrivit money.ro.

 În urmă cu un an, Gabriel Fătu se arăta foarte fericit în relația de cuplu pe care o avea cu Georgiana, mulțumindu-i în repetate rânduri pentru înțelegerea de care dă dovadă în ceea ce privește meseria pe care o are.

”Abia când Georgiana mi-a adus papucii și ceva schimburi am realizat ce efort uriaș am făcut alături de echipa de oameni minunați de la Dalles. Îi mulțumesc soției pentru faptul că mă înțelege și știe cât de importantă e pentru mine munca, spunea Gabriel Fătu, în 2019, pentru sursa menționată anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest