Soția lui Idris Elba, infectată cu noul coronavirus, de dragul soțului! A refuzat să se izoleze departe de el!

 

La scurt timp după ce Idris Elba a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a fost diagnosticată și soția sa, după ce aceasta a refuzat să se izoleze departe de el. Decizia Sabrinei Dhowre Elba de a nu respecta sfaturile medicilor a fost dur judecată de internauți.

Cuplul format din Idris Elba și Sabrina Dhowre a fost pus la zid, din cauza unei postări pe internet, în care explicau rezultatele testelor confirmate ale celebrului actor, în timp ce soția stătea extrem de aproape de el.

Ulterior, modelul și-a explicat decizia pentru care a ales să nu se autoizoleze departe de soțul ei, chiar dacă știa că este infectat cu noul coronavirus. Sabrina Dhowre Elba a mărturisit, în cadrul unui interviu, prin FaceTime, pentru Oprah Winfrey, că deși nu prezintă încă simptomele tipice infectaților cu coronavirus, este sigură că îl va contacta și ea, dat fiind că a avut contact cu soțul său până în ziua în care a aflat rezultatul testelor făcute.

 „Am aflat în această dimineaţă că rezultatul pentru coronavirus a ieşit pozitiv. Încă nu am simptomele descrise de alţi pacienţi cu COVID-19, dar probabil asta se va schimba în următoarele săptămâni. Mă simt bine deocamdată şi o să vă ţin la curent. Am vrut să fiu alături de el, nu puteam sta departe de el.”

Idris Elba a ținut să facă și el câteva declarații vizavi de situația în care se află atât el, cât și partenera lui de viață. Celebrul actor a mărturisit că deși a vrut ca soția lui să fie în siguranță, dorința ei de a-i fi alături, a fost mult mai puternică decât orice și nu poate decât să aprecieze enorm gestul pe care l-a facut.

„Chiar dacă am vorbit iniţial să stau singur, ea nu a vrut şi o iubesc şi mai mult pentru asta şi la fel aş face şi eu pentru ea. Oricât de mult am vrut să o ştiu în siguranţă, am presupus că dacă eu îl am, posibilitatea ca şi ea să îl aibă e mare. Am calculat acest risc.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest