Soţia lui Ilie Năstase, detalii despre averea impresionantă! Au bani pentru cât pentru cinci generaţii

 
+3 click pentru
galerie

Nu este necunoscut faptul că averea lui Ilie Năstase nu este una de neglijat. Iar când vine vorba de femeile din viaţa lui, fostul mare tenismen, întotdeauna a ştiut cum să le resfeţe şi să le facă să se simtă speciale. Lucru care se întâmplă şi cu actuala sa parteneră de viaţă, Ioana Simion.

Ilie Năstase a avut parte de multe experienţe amoroase...delicate. După ce a avut parte de mai multe căsnicii eşuate, cel supranumit şi Nasty, se pare că şi-a găsit fericirea în braţele frumoasei brunete, cu care s-a căsătorit civil.

Femeile din viaţa lui Ilie Năstase au fost tratate, întotdeauna, de acesta, precum nişte prinţese. Le-a compleşit cu cadouri precum bijuterii, case, maşini sau afaceri, reprezentantele sexului frumos care i-au stat alături, au avut numai de câştigat.

De acelaşi tratament are parte şi Ioana Simion, cea de-a cincea soţie. Cu toate acestea, Ioana Simion s-a declarat o femeie mândră, căreia nu îi place să fie întreţinută. După ce au apărut zvonurile în care se vehicula că Ilie Năstase i-a făcut cadou un apartament, bruneta a dorit să lămurească lucrurile.

„Ilie Năstase nu mi-a cumpărat nici o casă. Acest apartament cu trei camere a fost achiziţionat de mine, anul trecut, până să îl întâlnesc pe el. În Constanţa mai deţin două apartamente: unul dobândit în timpul căsătoriei, altul imediat după divorţ. Este vorba de 22 de ani de căsnicie, plus că am avut şi câteva afaceri: în agricultură, un bar, spălătorie şi un magazin. Şi maşinile sunt cumpărate tot de mine”, a spus Ioana Năstase, pentru Click!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest