Soția lui Ilie Năstase este sau nu însărcinată? A dat cărțile pe față: „Tot ce mi-am dorit”

 

După ce s-a vehiculat în presă că soția lui Ilie Năstase ar fi însărcinată, reporterii Antena Stars au contactat-o pe Ioana Simion și au întrebat-o care este, de fapt, adevărul! Așteaptă sau nu un copil?

Ioana Simion și Ilie Năstase formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. În ciuda neînțelegerilor pe care le-au avut, cei doi au decis să lase deoparte toate problemele și să își unească destinele în fața lui Dumnezeu. Iar de când au făcut pasul cel mare, lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine între ei.

În urmă cu puțin timp, fostul mare tenismen a pus pe toată lumea pe jar după ce a dezvăluit că își dorește să mai devină o dată tată de fetiță. Nu a durat mult până când în presă a început să se vehiculeze că Ioana Simion ar fi deja însarcinată. Care este, de fapt, adevărul?

Ioana Simion a infirmat zvonurile precum ar aștepta un copil cu Ilie Năstase, însă a ținut să precizeze că dacă asta ar fi voia lui Dumnezeu, atunci ar accepta-o fără sa stea pe gânduri. Soția fostului mare tenismen ne-a mărturisit că deocamdată are alte planuri și vrea să se axeze cât mai mult pe viața profesională.

„No comment! Da, eu o să zic că da. îmi doresc, dacă Dumnezeu vrea să fiu, o sa fiu, dar momentan am alte planuri. Vreau să fiu sănătoasă și fericită, în rest am cam tot ce mi-am dorit.” ne-a spus Ioana Simion, în exclusivitate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest