Soția lui John Travolta a murit, din cauza cancerului! Kelly Preston avea 57 de ani!

 

Soția lui John Travolta a murit, după ce doi ani de zile a luptat împotriva cancerului. Într-un final, Kelly Preston a pierdut lupta cu boala nemiloasă și s-a stins la vârsta de 57 de ani. Tragicul anunț a fost făcut chiar de celebrul actor.

John Travolta a publicat un mesaj pe contul său de instagram, în care a anunțat că soția sa a murit la 57 de ani, din cauza cancerului mamar cu care s-a luptat mai bine de doi ani.

„Cu inima foarte grea, vă spun că frumoasa mea soție Kelly a pierdut lupta de doi ani cu cancerul de sân. Ea a dus o luptă curajoasă, în care a avut dragostea și sprijinul multor persoane. Iubirea și viața lui Kelly nu vor fi niciodată uitate.", a scris actorul pe contul de Instagram.

 În cadrul mesajului, actorul a precizat că va lipsi o bună bucată de timp din lumina reflectoarelor si din mediul virtual, pentru a avea grijă de copiii săi devastați de durerea pricinuită de pierderea mamei lor.

„Pentru un timp, voi fi alături de copiii mei, care și-au pierdut mama, așa că îmi cer iertare în avans pentru faptul că nu veți auzi de noi o vreme", a completat actorul.

Și-a pierdut și fiul în 2009

Kelly Preston și John Travolta și-au pierdut primul fiu, Jett, din cauza unui atac cerebral, provocat de o lovitură la cap.  Adolescentul a fost găsit fără cunoștință în baie de un îngrijitor în timp ce se afla într-o vacanță în Bahamas, iar decesul a fost confirmat la spitalul Rand Memorial din Freeport.

Cei doi au mai avut alți doi copii, o fiică, Ella Bleu, născută în 2000 și un fiu, Benjamin, născut în 2010.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest